Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker.

De toepassing van de informatie en de gevolgen daarvan hangen af van ieders persoonlijke situatie. Uitjekunst wijst elke aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden, wij stellen dat zeer op prijs!

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites, organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere websites links worden gelegd naar deze website. Als u naar deze externe websites gaat, verlaat u de Uitjekunst website en bent u gebonden door de gebruiksregels die gelden voor de websites die u bezoekt. Uitjekunst is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe websites wordt gepresenteerd.

Gebruiksvoorwaarden

Uitjekunst bezit het auteursrecht op de informatie die via www.uitjekunst.nl wordt verstrekt. Het is daarom niet toegestaan materiaal van deze website te verspreiden of te kopiƫren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Uitjekunst.